Stegtävling - för en aktivare arbetsplats!

Vi gör stegtävlingar roligare med vår app!

Stegtävlingar ska vara enkla, roliga och motivera alla till att röra på sig oavsett utgångspunkt. Vår app Wellbefy gör det busenkelt att alltid kunna registrera träning direkt efter träningspass och samtidigt uppmana till en aktiv vardag. Registrera dagliga aktiviteter och utmana kollegor på jobbet till fysisk aktivitet som sedan visas i appen på ett roligt och användarvänligt sätt. Daglig vardagsmotion registreras automatiskt via den inbyggda stegräknaren, på detta sätt synliggörs det för många att de faktiskt redan rör på sig mer än vad de kanske tror! Stegtävlingar på jobbet är ett enkelt sätt för att få medarbetare känna att de gör bra ifrån sig, samtidigt som det stärker hälsa, motion och sammansvetsar gruppen.

Stärk teamkänslan och öka aktiveringen:
Missa inte att anmäla er till Motiomeras Summer Challenge

- Utmana andra organisationer runt om i Sverige och tävla om vilken arbetsplats som är mest aktiv!

49 SEK registrerad medarbetare
(ordinariepris: 149SEK).

OBS! Detta är ett early bird erbjudande som gäller när ni anmäler er innan den 28:e maj!

Automatisk och manuell stegräkning till stegtävling

Automatisk och manuell stegräkning

Vår app synkar med Google Fit och Apple Health vilket innebär att stegen registreras automatiskt direkt i appen. För de som inte vill godkänna synkning så finns också möjligheten att registrera steg manuellt.
Stegtävling aktivitetstävling

Följ stegtävlingen i realtid

Se vilket lag som ligger i toppen och följ den individuella topplistan i organisationen. Alla tävlar i olika teams. Teamets poäng räknas på medelvärdet, vilket innebär att teamens poäng är rättvisa även fast antalet teammedlemmar är olika.

Motivera medarbetare

Peppa det egna teamet under stegtävlingen!

Hur presterar kollegorna i det egna teamet och vem ligger i toppen i aktivitetstävlingen? Följ det och era vanligaste registrerade aktiviteter, peppa varandra och ge beröm!

Träningsutmaning på jobbet

Möjlighet att sätta individuella mål och reflektera över välmående!

Varje person kan sätta personliga stegmål varje vecka, följa sin egen aktivitet och samla på olika motions- och aktivitetspokaler. Möjlighet att följa upp och reflektera kring hälsan på arbetsplatsen med frågor. Direkt i aktivitetstävlings-appen! Många väljer att lägga till en liten hälsocheck i samband med en aktivitetstävling.

hälsosamma medarbetare

Utöver stegtävling - vårt hälsoindex och hälsobokslut!

För företag som vill arbeta ännu mer dedikerat med personalhälsa och att motivera anställda så har vi tagit fram vårt hälsoindex. Det är ett digitalt verktyg, som ger er överblick över vilken effekt era satsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt. Ett verktyg som gör skillnad på riktigt, och gör det möjligt att arbeta med hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi vet att en av nyklarna till en bra stegräknartävling för företag är att det är lätt för alla att vara med. Med vår app registreras steg automatiskt!

SMIDIG ADMINISTRATION
Vi vet också att du som är tävlingsansvarig på bolaget lätt vill kunna starta och ha en överblick över tävling.  Med oss har du det i vårt webbaserad administrationsverktyg.

DIGITALA TRÄNINGSPASS

Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING
All form av träning räknas, och de som redan tränar mycket kan tävla mot de som inte tränar alls. Vårt unika men rättvisa poängsystem gör att alla känner sig duktigare.

Så blev vi på Söderhamn Eriksson frälsta! 
En dag i september hade vår koncernchef en information om tjänsten MotioMera. Detta blev sedan det stora samtalsämnet under de följande fem veckorna och det gjorde att vi peppades av varandra och motivationen ökade för varje dag som gick. Många av oss räknade bara steg, medan andra utövade olika former av motion så som cykling, stavgång, ridning, golfspel, tennis mm. Denna entusiasm gör att företaget anmält sig på nytt och kommer då att ta med alla våra systerföretag!”

- Annelie Karlsson, Söderhamn Eriksson i Mariannelund

Motivera medarbetare

Både stegräknare, träningsarmband och mobiltelefon

Vår tjänst ska både sporra för individuell motion och träning, så väl som ge en teambuilding effekt och något som för arbetsplatsen framåt. Genom att underlätta hur man registrerar träning kan alla på en arbetsplats vara med. Det finns traditionella stegräknare för de som tycker det är bekvämt, vi stödjer FitBit träningsarmband om man vill vara modern, och vi använder smarta funktioner i mobiltelefoner för att göra tränings registrering så lätt och enkel som möjligt. På detta sätt kan alla på en arbetsplats delta, utan att det känns obekvämt. Vi gör det roligare att aktivera sig inom företaget.

Aktivitetsarmband

Vill du veta mer? Kontakta oss!