Stegtävling - för en aktivare arbetsplats!

Stegtävlingar ska vara enkla, roliga och motivera alla till att röra på sig oavsett utgångspunkt. Vår app Wellbefy gör det busenkelt att alltid kunna registrera träning direkt efter träningspass och samtidigt uppmana till en aktiv vardag. Registrera dagliga aktiviteter och utmana kollegor på jobbet till fysisk aktivitet som sedan visas i appen på ett roligt och användarvänligt sätt. Daglig vardagsmotion registreras automatiskt via den inbyggda stegräknaren, på detta sätt synliggörs det för många att de faktiskt redan rör på sig mer än vad de kanske tror! Stegtävlingar på jobbet är ett enkelt sätt för att få medarbetare att känna att de gör bra ifrån sig, samtidigt som det stärker hälsa, motion och sammansvetsar gruppen.
 

Automatisk och manuell stegräkning till stegtävling

Automatisk och manuell stegräkning

Vår app synkar med Google Fit och Apple Health vilket innebär att stegen registreras automatiskt direkt i appen. För de som inte vill godkänna synkning så finns också möjligheten att registrera steg manuellt.
Stegtävling aktivitetstävling

Följ stegtävlingen i realtid

Se vilket lag som ligger i toppen och följ den individuella topplistan i organisationen. Alla tävlar i olika teams. Teamets poäng räknas på medelvärdet, vilket innebär att teamens poäng är rättvisa även fast antalet teammedlemmar är olika.

Motivera medarbetare

Peppa det egna teamet under stegtävlingen!

Hur presterar kollegorna i det egna teamet och vem ligger i toppen i aktivitetstävlingen? Följ det och era vanligaste registrerade aktiviteter, peppa varandra och ge beröm vi en teamchatt!

Träningsutmaning på jobbet

Möjlighet att sätta individuella mål och reflektera över välmående!

Varje person kan sätta personliga stegmål varje vecka, följa sin egen aktivitet och samla på olika motions- och aktivitetspokaler. Möjlighet att följa upp och reflektera kring hälsan på arbetsplatsen med frågor. Direkt i aktivitetstävlings-appen! Många väljer att lägga till en liten hälsocheck i samband med en aktivitetstävling.

hälsosamma medarbetare

Utöver stegtävling så kan ni följa upp med frågor kring hälsa!

För företag som vill arbeta ännu mer dedikerat med personalhälsa och att motivera anställda så har vi tagit fram vårt hälsoindex. Det är ett digitalt verktyg, som ger er överblick över vilken effekt era satsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt. Ett verktyg som gör skillnad på riktigt, och gör det möjligt att arbeta med hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Så blev vi på Söderhamn Eriksson frälsta! 
En dag i september hade vår koncernchef en information om tjänsten MotioMera. Detta blev sedan det stora samtalsämnet under de följande fem veckorna och det gjorde att vi peppades av varandra och motivationen ökade för varje dag som gick. Många av oss räknade bara steg, medan andra utövade olika former av motion så som cykling, stavgång, ridning, golfspel, tennis mm. Denna entusiasm gör att företaget anmält sig på nytt och kommer då att ta med alla våra systerföretag!”

- Annelie Karlsson, Söderhamn Eriksson i Mariannelund

Motivera medarbetare

I samarbete med Elgiganten så kan vi erbjuda era anställda stegarmband och aktivitetsklockor. 

Frånpris: 449 SEK/ anställd
Vår app går att koppla till de flesta stegarmband och aktivitetsklockor. Vi har en integrering mot både Google Fit och Apple Health två appar som kan hämta steg och aktivitet från de flesta devicer. Genom att underlätta hur man registrerar träning kan alla på en arbetsplats vara med!Vår tjänst ska både sporra för individuell motion och träning, så väl som ge en teambuilding effekt och något som för arbetsplatsen framåt.

Aktivitetsarmband

Vill du veta mer? Kontakta oss!