Hälsoföreläsningar
som skapar engagemang och motivation!

Boka en hälsoexpert som föreläsare till ert företag och ni kommer få en session som ger avtryck och inspiration. Det är viktigt för oss att leverera hög kvalitét och skapa en djupare och bättre kunskap om hälsa på de arbetsplatser vi besöker. Därav lägger vi som hälsoexperter fokus på att inte bara berätta vad som är bra att träna och vikten av rätt kost - utan framförallt varför. Genom en djupare förståelse vet vi att många fler tar till sig informationen - och framförallt börjar agera på den. Vårt mål är att skapa skillnad, på riktigt.

En uppskattad föreläsning om hälsa för företag 
Som hälsoexperter är vårt största utmaning att inte vara för aktiva. För att kunna göra skillnad för hälsan på en arbetsplats är det viktigt att att få med så många som möjligt. Vi strävar alltid efter att alla som arbetar på arbetsplatsen, oberoende bakgrund och inställning, ska bli motiverad. För oss är en föreläsning om hälsa och motivation bara en del - just därför rekommenderar vi ofta våra kunder att kombinera föreläsning med en motionstävling eller att arbeta med hälsoaktiviteter som pausgympa. Vi har även tagit fram vårt alldeles egna hälsoindex, som de företag som verkligen vill göra långsiktig skillnad använder sig av! 

Föreläsning om psykisk ohälsa och vikten av att må bra
Hälsa är inte bara fysiskt välmående - att träna, äta bra, och sova gått. Det handlar även om psykiskt välmående - att känna sig bra och tillfreds, mentalt. Vi vet att fysisk och psykisk hälsa - och ohälsa - hänger ihop. Därav har vi vikt vid helheten. Det hjälper inte bara att träna för att må bra, utan tvärtom, det kan till och med vara så att man tränar för mycket. Nyckeln till att ha det bra är att hitta sin egna balans. Något som är lätt att säga, men svårt att göra. Detta, och mycket annat, är saker vi fokusera på när vi föreläser om, både om fysisk och psykisk hälsa.

Vill du boka en föreläsare?
Läs mer om våra tjänster eller boka en föreläsning

Utöver hälsoföreläsningar - hälsoindex och hälsobokslut

För företag som vill arbeta med ännu mer dedikerad än bara med föredrag och inspirationstalare, så har vi flera erbjudanden. Vi har traditionella
stegtävlingar och motionstävlingar, men även vårt digital verktyg: hälsoindex. Det är ett digitalt verktyg, som ger er överblick över vilken effekt friskvårdssatsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt. Ett verktyg som även gör det möjligt att arbeta med hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!