Wellbefy hälsoår


Att sätta hälsa i fokus genom ett planerat hälsoår hjälper er i arbetet mot en välmående arbetsplats med engagerade och friska medarbetare.  Med vår app blir hälsoåret mer visualiserat och engagerande. Sätt in digitala punktinsatser så som steg- och aktivitetstävlingar, mentala utmaningar och övningar, hälsoföreläsningar etc. Detta baserat på insamlad realtidsdata över medarbetarnas mående. 
 

Exempel på ett hälsoår med Wellbefy!

Det här är ett exempel på hur ett hälsoår kan se ut med oss! När ni väljer att göra ett hälsoår så kopplar vi ihop er med en av våra Health Managers som hjälper er att planera och skräddarsy ett upplägg som passar era förutsättningar.

Frånpriset ligger på 390 SEK/ år och medarbetare
Beroende på insatser som ni väljer att ta in ser priset olika ut.


Våra olika insatser: 

  • Hälsocheck - Vi tar reda på hur alla på arbetsplatsen mår idag, för att ge den bästa möjliga inputen. Sedan stämmer vi av det flera gånger, och kan ge er samma resultat som vid en medarbetarundersökning, men löpande.
  • Friskvårdsaktiviteter - genom digitala punktinsatser såsom aktivitetstävlingarstegtävlingar och konsultering inom teamcoachning och frisknärvaro hjälper vi er skapa en större frisknärvaro. 
  • Hälsoföreläsningar  - Vi erbjuder en rad med olika föreläsningar via vårt nätverk Wellbeing Network. Baserat på data alternativt era önskemål så ser vi till att hitta rätt föreläsare till just er satsning. 
  • Livestreamde träningspass - Via vår app kan ni få tillgång till skräddarsydda träningspass som går live och är gjorda för ert tesm/ organisation specifikt. Vi har allt från yoga, chigong, cross-fit till paus-gympa.
  • Förinspelade online klasser - I samarbete med SATS kan vi erbjuda över 200 förinspelade online klasser direkt i vår app. 

Vill du veta mer om Wellbefy hälsoår?
Kontakta oss!