Aktivitetstävling för företag - motivera till rörelse & aktivitet!

Vi gör aktivitets- och stegtävlingar enkelt, roligt och motiverande för alla medarbetare på arbetsplatsen. Genom att både kunna tävla individuellt så väl som i lag, gör vi det så roligt och belönande som möjligt för alla. Då all registrering sker i vår app, vare sig på Android eller iPhone, kan deltagarna registrera aktiviteter direkt efter träningspass. Aktivitetstävlingar på jobbet ska vara så smidigt och enkelt som möjligt, för att alla ska tycka det är roligt! 
 

2500 företag har använt Wellbefys plattform,
40 000 människor har motiverats till bättre
hälsa och medarbetarengagemang!

Varför aktivitetstävling med Wellbefys friskvårdsapp?

  • En tävling som stärker teamkänslan och individens hälsa genom ett välkombinerat tävlingsupplägg!
  • Busenkel administration! Ni är igång på endast några minuter.
  • Följ tävlingen i realtid och peppa hela organisationen till en större aktivitet!
aktivitetstävling jobb
aktivitetstävling app

Registrera aktivitet direkt i appen

Registrera enkelt träning och motion direkt i appen eller hämta automatiskt från Google Fit eller Apple Health! Här räknas alla typer av pulshöjande aktiviteter med i aktivitetstävlingen.

rolig aktivitetstävling

Följ aktivitetstävlingen
i realtid

Se vilket lag som ligger i toppen och följ den individuella topplistan i organisationen. Alla tävlar i olika teams. Teamets poäng räknas på medelvärdet, vilket innebär att teamens poäng är rättvisa fast om antalet teammedlemmar är olika.

Aktivitetstävling på jobbet

Peppa & chatta med det egna teamet!

Hur presterar kollegorna i det egna teamet och vem ligger i toppen? Följ det och era vanligaste registrerade aktiviteter, peppa varandra och ge beröm i er team-chatt! Aktivitetstävling på jobbet ska vara roligt och peppande!

stegtävling medarbetare

Möjlighet att sätta individuella mål

Varje person kan sätta personliga mål varje vecka, följa sin egen aktivitet och samla på olika motions- och aktivitetspokaler.

hälsocheck app

Följ upp med en hälsocheck

Möjlighet att följa upp och reflektera kring hälsan på arbetsplatsen med frågor. Direkt i aktivitetstävlings-appen! Många väljer att lägga till en liten hälsocheck i samband med en aktivitetstävling.

Vill ni komma igång
med en aktivitetstävling? 


Ta steget längre - Wellbefy är mer än bara aktivitetstävlingar!

Vill ni göra något mer långsiktigt än endast en aktivitetstävling? Då ska ni kolla in vårt hälsoindex. Med Hälsoindexet går det att kombinera kontinuerliga medarbetarundersökningar med överblick över friskvårdssatsningar och dess effekter - frisknärvaron. Det ger en överblick som många saknar - och gör det möjligt att göra ett hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Vi gör tävlingar roligare

Vårt mål är att få så många som möjligt att röra på sig och dra nytta av företagens friskvårdsbidrag genom aktivitetstävlingar. Vi vill göra det beroendeframkallande att träna. Därför sätter vi fokus på att ge poäng för alla aktiviteter, och gör det möjligt att registrera all typ av träning - vore sig deltagaren springer, spelar innebandy, håller på med spinning eller dans. Allt räknas som aktiviteter och ger poäng, som kan jämföras med alla andra på arbetsplatsen.

En aktivitetstävling utöver det vanliga

Vårt fokus på att tävla både som enskild individ så väl som i lag och inom hela företaget, gör att detta är mer än bara en friskvårdstävling. Utöver att sporra till mer träning och motion, så är det även teambuilding och ett sätt att få bättre sammanhållning på arbetsplatsen. MotioMera är en högt uppskattad tjänst och aktivitetstävling.
 

I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng  med andra inom företaget. Varje vecka räknas seperat, så även om du är sjuk en vecka eller har svårt att hinna träna, kan du nästa vecka tävla på samma villkor igen! 

Vill du veta mer? Kontakta oss!