Stegtävling - Veckotävlingar och Månadstävlingar

Med månads- och veckotävlingar får ni ett kul sätt att locka till friskare medarbetare

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi har gjort det superenkelt att rapportera träning och delta i stegräknartävling för ert företag.

SMIDIGT ADMINISTRATIONSVERKTYGSom tävlingsledare på företaget kan du enkelt sätta stegtävlingar och se hur det går för alla!

DIGITALA TRÄNINGSPASS
 

Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING

MotioMera är ett kul sätt att få lagkänsla på arbetsplatsen utöver att få friskare medarbetare!

Vi har inte haft några andra friskvårdsaktiviteter som engagerat så många och då även de som normalt inte brukar vara intresserade. Det är just detta att motivera de som normalt inte rör på sig, som under alla år varit utmaningen för oss friskvårdsinspiratörer, och som nu äntligen har fungerat.”

- Karin Schrewelius, Skatteverket

Stegtävlingar på vecko- eller månadsbasis

Det finns många sätt att göra det roligt att träna på. Vi rekommenderar att varje vecka under kampanjer på våren och hösten lotta ut valfria prenumerationer på någon passande tidning. Det behöver inte bara vara den som tränar mest som vinner - ett tips är att alla företagstävlande som under den senaste veckan gått minst 49 000 steg deltar automatiskt i utlottningen. Detta är ett enkelt sätt för er att hålla motivationen uppe och belöna alla som kommer över ett vist mål.

Så enkelt som möjligt att använda

Vi vet att det måste vara lätt att kunna rapportera sin träning för att man ska använda tjänsten så mycket som möjligt. Därför stödjer vi både traditionella stegräknare, träningsarmband som FitBit, samt att vår app även stödjer de inbyggda stegräknare som finns i dages smartphones. På detta sätt behöver du inte ens aktiv registrera steg, utan de registreras helt automatiskt! 

Mer än bara stegtävling - Det är lätt att komma igång

Det finns mer än bara steg och promenader som kan registeras i MotioMeras friskvårdstävlingar. Rapporteringen sker superenkelt i appen, där användaren kan välja mellan 80 olika träningsformer och bara anger tid eller längd, beroende på vilken form av motion och träning det rör sig om. Allt räknas sedan om till poäng, vilket gör det lätt att jämföra och tävla inom företaget - oberoende på vad man väljer för träning.


MotioMera appen är utformad så att alla enkelt kommer igång. Man börjar enkelt med att registrera sig och ange sitt företag, så kan man direkt sätta igång och rapportera träning. Varje träning ger poäng.

Utöver tävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vill ni arbeta med större satsningar på friskvård så har vi även vårt Hälsoindex - ett verktyg för att få komplett översikt över alla kostnader och effektivare arbete med personalhälsa. Det är ett digitalt verktyg som gör att ni mycket lättare kan göra långsiktigare satsningar. Ett verktyg som gör skillnad på riktigt, och gör det möjligt att arbeta med
hälsobokslut. Fråga oss om du vill veta mer!

Vill du veta mer? Kontakta oss!