Stegräknartävling för företag!

Vi gör det roligare för anställda att dra nytta av friskvård på jobbet
Stegräknartävlingar är en rolig och enkel friskvårdsaktivitet för att motivera alla på en arbetsplats till rörelse. Tävla individuellt eller i team och utmana dina kollegor på arbetsplatsen mot en aktiv vardag! Med Motiomera får ni en lyckad stegräknartävling som engagerar alla anställda på ett företag oavsett tidigare motionsnivå! Det ska vara roligt och enkelt med motion!

 

REGISTRERA
I REALTID

Med vår app är det väldigt enkelt och smidigt för alla anställda på jobbet att rapportera sin träning. 

SMIDIGT ADMINVERKTYG
Med vårt enkla administrationsverktyg kan varje företag sätta sina egna stegtävlingar, på vecko- eller månadsbasis

DIGITALA TRÄNINGSPASS

Skapa mervärde i aktivitetstävlingen genom att erbjuda digitala grupptränings-pass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING
Vår stegräknartävling gör det roligt att tävla inom företaget både som individ och som lag! 

stegräknartävlingar på arbetsplatsen

Stegräknartävling - För en arbetsplats i rörelse


I Wellbefys app registrerar ni hur mycket ni rör på er. Det gäller givetvis alla de steg ni tar, men också andra aktiviteter (golf, tennis, aerobics, skidor etc). Med vår omfattande omräkningstabell räknas alla andra motionsaktiviteter om till poäng och steg. Allt sätts in på det personliga träningskontot. Många väljer att använda vår stegräknare för att räkna sina steg, men det går lika bra att vara med i stegräknartävlingen via Wellbefys app där stegen registreras automatiskt. Testa Wellbefys enkla och roliga friskvårdsaktivitet som får igång hela företaget och skapar en välmående och hälsosam arbetsplats. En aktiv arbetsplats är en välmående arbetsplats!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Utöver stegräknartävling - vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vill ni arbeta med mer än bara stegräknartävlingar på ert företag, så har vi vårt Hälsoindex. Hälsoindexet gör det möjligt att få en komplett översikt över företagsfriskvården -  och gör det möjligt att göra ett hälsobokslut. Ni kan löpande se vilken effekt satsningar som görs har, vare sig det är stegtävlingar, föreläsningar om hälsa eller friskvårdsbidrag. Ett enkelt men kraftfullt sätt att fatta bättre beslut. 
Fråga oss om du vill veta mer!

Stegräknare, träningsarmband eller app
 

Med dagens teknik är det enklare än någonsin att ha koll på hur mycket man rör på sig. Moderna mobiltelefoner har ofta inbyggda stegräknare, som gör att man inte ens behöver öppna appen för att kunna registrera steg! Vi arbetar även med FitBit, som är det populäraste träningsarmbandet för företag, och gör det ännu enklare. Och för de som vill att alla ska kunna delta utan för hög kostnad har vi kvalitetssäkra och smidigare stegräknare, som enkelt fästs vid byxlinjen. På dessa sätt gör vi friskvårdstävlingar för bolag och företag roligare och mer engagerande än tidigare. Något vi är mycket nöjda med!
 

stegräknare och träningsarmband

Kom igång med stegräknartävling


MotioMera appen är utformad för att alla på företaget enkelt ska komma igång och känna sig motiverade oavsett motionsnivå. Varje träningstillfälle ger poäng.I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng med andra inom företaget. Varje vecka räknas seperat, så även om du är sjuk en vecka eller har svårt att hinna träna, kan du nästa vecka tävla på samma villkor igen! 

stegräknartävling på jobbet

Vill du veta mer? Kontakta oss!