App och stegräknare för företag!

Vi gör det roligt att öka hälsan hos företag genom stegtävlingar!

Wellbefys app gör det möjligt för dig att alltid bära med dig en enkel och rolig stegräknare. Våra aktivitets- och stegtävlingar är utformade för att motivera medarbetare på jobbet till en aktiv vardag med ett större fokus på friskvård. Vårt motto är att en friskvårdssatsning ska vara enkel, motiverande och tillgänglig för alla oavsett tidigare motionsnivå. 

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Med vår tjänst är det väldigt enkelt att komma igång. Beställ stegräknare, registrera användare, och börja tävla!
Stegtävling på jobbet

SMIDIGT ADMINISTRATIONSVERKTYG
Med vår enkla administration kan företag lätt starta egna aktivitetstävlingar, på vecko- eller månadsbasis

DIGITALA TRÄNINGSPASS
 

Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING

MotioMera gör det enkelt att dela upp arbetsplatsen i flera lag, och tävla mot varandra eller ihop som hela företaget.

Vi gör det roligt att leva hälsosammare

Att ge personalen stegräknare är ett bra initiativ, som bevisat leder till att fler rör på sig och ökar motionsgraden i företaget. Vi kan utöver det erbjuda en populär stegräknartävling genom Wellbefys app. Där registreras stegen automatiskt genom en rolig och enkel app där medarbetaren kan samla och följa sina poäng.
De kan även jämföra med arbetskamraterna, samt tävla inom mindre lag inom samma arbetsplats. Varje deltagare kan enkelt följa hela tävlingen direkt i appen. Ingen extra administration krävs. 

Många aktiviteter att välja mellan, kul att kunna göra en personlig profil och att man kunde välja olika rutter m m. Vi utmanade alla ALMI-bolag så det var skoj att kunna titta på flera andra och trigga varandra här för att komma ifatt. Vi kom på en hedrande 2a plats och det viktigast var att vi rörde på oss, gick ut tillsammans på luncher etc.”

- Anette Widén, ALMI Företagspartner

Utöver stegräknare - vårt hälsoindex och föreläsningar
 

Vi erbjuder lösningar för företag utöver stegräknartävlingar - genom våra digitala verktyg har vi även vårt hälsoindex, som ger en överblick på helt nya sätt. Detta alternativ är något för företag som vill satsa mer än bara en vanlig motionstävling. Det går även att kombinera hälsoindexet med föredrag och inspirationsföreläsningar. Fråga oss om du vill veta mer!

MED STEGRÄKNARE ELLER TRÄNINGSARMBAND

Ett led i att göra det enkelt att rapportera är att alla alltid kan ha med sig appen. Men ännu enklare blir det om den kombineras med antingen traditionella stegräknare och med moderna träningsarmband. Appen funkerar på alla smartphones, oberoende på om Android eller iPhones iOS. Utöver att det går att rapportera antal steg man går, går det även att rapportera annan träning man gör, som sedan omvandlas till antal steg och poäng. På det sättet kan även generell träning belönas!