Är du redo att skaffa dig grym erfarenhet? Ta del av en spännande resa och vara en viktig person i ett gött team?

Vi söker nu efter två interns/praktikanter under hösten med start i augusti/september. Är det du?

Motiomera är ett Startup som arbetar för att få fler människor att leva ett mer hälsosamt liv. Vi riktar oss till organisationer som vill arbeta hälsofrämjande och öka sin personals frisknärvaro. Idag är vi tre stycken som driver bolaget och vi är ett stark team med olika bakgrund.

Dimitrij är företagets tekniska Superman. Kodning och bygga smarta digitala lösningar är hans kall. Han har många års erfarenhet inom tech-branschen och är personen i teamet som skapar myskänslan. Som många andra experter kan det tekniska språket krocka med ens egna. Att fråga ”vad menar du, vad är det?” är inget konstigt, utan är A och O för att lära sig och kunna arbeta i samma riktning.
 
Karsten är Kungen när det kommer till att bygga bolag. Som hard core entreprenör driver han 9 bolag (tror jag, svårt att hålla räkningen). Karsten är effektiviteten själv och gillar att skapa saker som bidrar gott i samhället. Med sin ödmjukhet och lyhördhet bidrar han till trygghet i bolaget.
 
Sandra är företagets Yoda när det kommer till hälsa. Hon är personen med ett starkt engagemang i kunden och tror på att bygga långsiktiga kundrelationer med hög service i fokus. För henne är teamet hjärtat i bolaget - alla ska trivas, där tillit och trygghet är två viktiga grundstenar.  Hon har ett öga för detaljer och tycker det är viktigt att mixa statiskt arbete med kreativa inslag där hon tror idéer produceras som bäst.   

Vi är i början av vår resa och letar nu efter två stycken kreativa och nyfikna kommunikatörer som är intresserade av att skapa och utveckla Motiomeras varumärke. Vi kommer inom den närmsta tiden byta namn och logga, grafisk profil och bygga om hela vår hemsida samt utveckla en ny app. Den resan vill vi ha med dig på!
 
Hos oss är det högt i tak och alla har möjlighet att påverka sitt arbeta från början till slut. Vi tror på att arbeta gränsöverskridande vilket innebär att vi alla kommer att arbeta med varandra i flera olika konstellationer. Som intern/praktikant kommer du att få ta mycket ansvar och vara med och skapa din roll. Du kommer vara en viktig person i teamet och kommer få ta del av alla typer av möten och nätverksevent. Vi tror inte på att klocka någon, utan du kommer att ha mycket frihet i att bygga dina arbetsdagar själv. Det viktigaste är att vi kommer framåt och skapar resultat.

Älskar du att vara kreativ och skapa färg och form som ger en härlig känsla för ögonen?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse i digital design, färg och form. Du kommer att få äga rollen som digital designer expert och arbeta nära Sandra och Dimitrij i utvecklingen av appens nya design. Du kommer att få i uppdrag att skapa hemsidans nya design tillsammans med textälskaren till höger. Utöver det kommer ni tillsammans att skapa bolaget kommunikations plan.  Ta fram den nya grafiska profilen, loggan och marknadsföringsmaterial i form av bilder och flyers kommer också vara en del i arbetet.
 
Självlärd? Student inom området? Erfarenhet? Ja inget av dessa väger tyngre än de andra. Det vi värdesätter är din personlighet – att du har drivet, kreativiteten, är nytänkande och samarbetsvillig. Att ta eget ansvar och leda sig själv framåt tycker vi också är viktigt. Kunskap i adobe eller annat designprogram är relevant att besitta i detta uppdrag.
 

Är du ett big fan av att skriva attraktiva texter som får läsaren att tänka ”WOW” det där vill jag ha? 
Kan du inte få nog av att skriva och arbeta med text så är det dig vi letar efter. Du kommer att äga rollen som text och kommunikations expert och arbeta nära Sandra vid framtagningen av allt textmaterial till hemsida, app och annat marknadsföringsmaterial som flyers. Du kommer även ansvara över företagets sociala medier såsom Instagram, Facebook och Linkedin. Vid din sida kommer du kunna bolla idéer med Karsten som är grym på texter och formuleringar. Utöver det kommer du tillsammans med designälskaren till vänster skapa den nya hemsidan och ta fram bolagets kommunikations plan.
 
Självlärd? Student inom området? Erfarenhet? Ja inget av dessa väger högre än de andra. Det vi värdesätter mest är din personlighet – att du har drivet, kreativiteten, är nytänkande och samarbetsvillig. Att ta eget ansvar och leda sig själv framåt tycker vi också är viktigt. Har du kunskap i att bygga hemsidor och hantera sociala medier är det ett plus.

Är du redo att skaffa dig grym erfarenhet? Ta del av en spännande resa och vara en viktig person i ett gött team? Om så, skicka in ditt CV och kort text om dig själv till sandra@motiomera.se. Rekrytering sker löpandes. 
 
Ha det!