Är ni redo?!
 

Vinnare av Motionskampen 2017

Sponsorer & samarbetspartners

Motionskampen kan stolt presentera våra sponsorer och samarbetspartners som finns med under tävlingens gång- med vinster och supererbjudanden bara för er!

Rescued fruits

Under tävlingens gång kommer ni genom vår samarbetspartner Rescued Fruits kunna beställa juice till hela organisationen till ett superpris! Få en energikick och boosta kroppen för endast 20 kronor flaskan (ord. pris 35-39 kr).
För att beställa, gå in på www.rescued.se, välj den mail som matchar er geografiska plats och uppge att ni deltar i Motionskampen. 

Fitnessfika

Redo att ta dig börja röra på dig men inte lika redo att skippa godsakerna på fikarasten?! Då är Fitnessfika lösningen!
Fitnessfika kommer att sponsra en veckans vinnare och förse hela organisationen med chokladbollar. 
Som medverkande i Motionskampen har ni även möjlighet att beställa chokladbollarna till ett rabatterat pris under tävlingens gång! Maila info@fitnessfika.se och uppge att ni deltar i Motionskampen för att ta del av erbjudandet. 

Helsingborg Marathon

Det finns anledning att fortsätta flåsa och svettas även efter Motionskampens slut! Till vår stora glädje kan vi meddela att de organisationer som kommer på första-, andra- och tredjeplats i Motionskampen vinner en varsin startplats till valfri distans under Helsingborg Marathon 2018. Välj att lotta ut platsen eller ge den till den av er som presterat bäst inom organisationen!