Motionskampen 2017

Är ni redo för att kicka igång hösten med teambuilding och en tävling som kommer hålla era anställda starka inför den kommande hösten? Var med i Motionskampen 2017! En aktivitetstävling som kommer att skapa en snackis på jobbet. Där ni både kan tävla internt men även mot andra organisationer runt om i Sverige. Kanske blir ni bäst i er region eller till och med i Sverige! 

Var med och tävla för titeln - Den mest aktiva organisationen i Sverige (eller er region). Samtidigt som ni kommer ha en rolig höst framför er kommer ni även kunna stärka ert Employer Branding. Den vinnande organisationen i Svergie kommer sjävklart få ett pris som hela arbetsplatsen kan ta del av. 

Mer om Motionskampen

- Tävlingen startar den 2:a oktober

- Minst fyra veckors tävling och max nio veckor
De fyra första veckorna deltar alla, därefter kommer x antal organisationer gå vidare till semifinal som varar i tre veckor med efterföljd av en final på två veckor. Lika så kommer x antal organisationer gå vidare till final och vara med och tävla för att bli Sveriges mest aktiva organisation. Mellan varje deltävling kommer det vara en vecka uppehåll.

- Endast 59kr per deltagare om anmälan innan 15 september (ord. pris 149 kr)

- Sammanställning av resultat skickar vi ut varje vecka

- Ni kommer ha interna lag om ni är många, lagen samordnar ni själva i administrationssystemet som ni får inlogg till.
 
Om ni är mer än 50 deltagare rekomenderar jag er att skicka in en lista till oss på lagfördelningen (namn och e-mail) och  lagnamn innan tävlingen startar, så hjälper vi er. 

- Önskar ni en interntävling parallellt sammanställer ni den tävlingen separat genom administrationssystemetOm ni önskar att vil hjälper till med den delen tillkommer det en extra summa per sammanställd rapport. 

Mer om appen

- Automatisk stegräknare 

- All fysisk aktivitet räknas

 

- All distans och registrering av aktivitet omvandlas till poäng

- Kan följa ditt lag och alla lag i din organisation

- Ta dig genom Sverige  i Sverigejakten och svara på utmanande quize-frågor.
 
Varje registrerad aktivitet omvandlas till en distans som tar dig genom en rutt i Sverige.

Anmäl ert intresse till Motionskampen
Skicka en förfrågan eller kontakta oss direkt på telefon. 042-424 04 30