Vi gör det roligare att tävla i lag!

Vi arbetar för att så många som möjligt ska röra på sig. Ett aktivt liv leder till bättre hälsa, mindre stress och gladare människor. Våra tjänster och appen är anpassad för teams och arbetsplatser, som vill utmana varandra och motivera varandra till träning. 

Att spela i lag skapar utöver en aktiv inställning även en gemenskap och en grupptillhörighet, som stärker banden mellan medlemarna. På det sättet främjar lagsport både den fysiska och psykiska hälsan. 

Då att vara aktivt i ett Korpenlag är ett väldigt bra sätt att motivera sig och sina kamrater. Därför har vi gjort specialerbjudanden för alla som spelar i Korpen. Vi tycker fler borde aktivare sig på detta sättet, och vill uppmuntra det! 

Erbjudande för alla som tränar i Korpen
 

Att röra på sig är viktigt, och vi vill uppmuntra alla som är aktiva. Därför har vi följande erbjudanden:

  • Korpen-rabatt - Om du är med i ett korpenlag, får du hela 20 % rabatt på våra tjänster. Ett bra sätt att få fler på din arbetsplats att bli aktiv!
  • Egen app för ert lag - Vill ni ha sammanhållning även mellan träningarna, och peppa varandra till vardags, kan vi erbjuda ett specialpaket för lag, som kostar endast 149 kr / person.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS