Kom igång med er friskvårdssatsning!

Så fungerar det - 4 enkla steg
 

Anmälan  - Vilka ska med?

Anmälan
Om ni vill att medarbetarna ska bestämma vilka grupp de ska tävla i samt bestämma namn på gruppen så behöver ni göra en anmälan av något slag. Förslagsvis skapar ni ett excel-dok där alla kan lägga in sina lag.

Ingen anmälan
Om ni vill göra det så enkelt som möjligt rekommenderar vi att ni skapar grupper utifrån hur ni arbetar. När medarbetaren registrerar sig i appen så använder hen gruppkoden som är kopplat till sin arbetsgrupp.


Skapa tävling

I samband med att ni startar en aktivitets och stegtävling med oss så får ni ett inlogg till vårt administrationsverktyg där ni enkelt sätter upp er tävling! 

Här kan ni välja namn på tävling, längd, och om det ska vara endast en aktivitets eller stegtävling, eller en kombinerad. 


Skapa grupper (lag)

Slutligen skapar ni era lag i adminverktyget. 

Vid varje lagnamn finns en unik gruppkod. När medarbetarna registrerar sig i appen använder de denna och hamnar på så vis under rätt lag! 


Skicka ut information!

Skicka ett peppande mejl till alla anställda med vår onboarding-guide och en excel-lista där alla kan se sina unika gruppkoder.

Vi finns såklart till hands och hjälper till ifall det är någon, mot förmodan, som inte kan registrera sig till aktivitetstävlingen!


 

Kom igång idag!