Årets julklapp - Träningsarmband

En uppskattat present som ger hälsosammare medarbetare!

LÄTT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Varje persons träning omvandlas till meter. Gå igenom alla Sveriges orter, en rolig och unik upplevelse. En mycket uppskattad del som gör att varje aktivitet motiverar.

SMIDIGT  OCH ENKELT 

MotioMera är mycket roligare än bara en stegtävling. Vill du veta mer om hur det fungerar hör av dig, eller läs mer på: frågor och svar.

SVERIGEJAKTEN


Enkelt och lätt att komma igång. Det finns en global lista alla tävlar i, samt inom företagets egna tävlingar. Läs mer om hur det fungerar.

TEAMWORK OCH TRÄNING

Vi har gjort det enkelt för alla att tävla i hur mycket man rör på sig. Genom både populära Sverigejakten samt att ni kan ha egna aktivitets- och stegräknartävlingar!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

En present som motiverar
Genom vårt unika erbjudande kan du köpa
FitBit Charge träningsarmbanden som julklapp för er avdelning eller hela företaget. Ni får presenten i december, och kan sedan använda tjänsten MotioMera under hela 2016. Utöver det ingår specialtävlingar inom ert företag under 2016, som gör att det är extra roligt att träna och hålla koll på hur mycket man rör sig dagligen.

Det är lätt och enkelt att komma igång
MotioMera appen är utformad så att alla enkelt kommer igång. Man börjar enkelt med att registrera sig och ange sitt företag, så kan man direkt sätta igång och rapportera träning. Varje träning ger poäng, och du går din enga individuella rutt i Sverigejakten. Varje träning tar dig en bit på vägen! 

Utöver det finns det frågequiz varje gång du kommer till en ny stad eller kommun, där du kan få lite extrapoäng, om du har bra allmänkunskaper om Sverige!

I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng med andra inom företaget och inom aktivitetstävlingen, samt med den globala listan. Varje vecka räknas seperat, så även om du är sjuk en vecka eller har svårt att hinna träna, kan du nästa vecka tävla på samma villkor igen! Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

loading...

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS