En roligare friskvårdstävling för alla organisationer

Vi hjälper dig motivera personal till att träna mer och leva sundare

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Det är supersmidigt att registrera sin träning, och via vår app kan du göra det var som helst.

LÄTT ATT ADMINISTRERA 

Du som tävlingsledare kan i administrationsverktyget få en överblick över hur de anställda utnyttjat friskvårdsbidraget.

DIGITALA TRÄNINGSPASS


Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING

Genom att få poäng för varje träning och sin vardagsmotion, tävlar man mot sig själv och inom arbetsplatsen.

Sugen på mer än friskvårdstävlingar? Vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vill ni satsa ännu mer på personalens hälsa och motivation, så kan vi rekommendera att kolla in vårt Hälsoindex. Det är ett digitalt verktyg som kombinerar
medarbetarundersökningar, friksvårdsöverblick och sjukfrånvaro, för att ge en unik insikt i vilka effekter era friskvårdssatsningar verkligen gör. Ett sätt att få det långsiktiga perspektivet - utan att det behöver vara dyrare. Fråga oss om du vill veta mer!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Vi ökar användningen av friskvårdsbidraget

Vi på MotioMera har som målsättningen att få varje svensk arbetsplats friskare och hälsosammare. Därför har vi sagt att motivera till träning, motion och hälsa är vår viktigaste uppgift - för vi tror hälsosam personal mår bättre och presterar bättre. Med vår app får alla som deltar poäng för varje träning de gör, inklusive all vardagsmotion. Allt smidigt och enkelt att registrera. Dessutom använder vi stegräknare, antingen i träningsarmband, vanliga stegräknare eller mobiltelefonernas inbyggda, som synliggör vardagsmotionen för deltagarna. Genom att lyfta fram den och ge poäng för hur mycket man rör sig, ökar vi bevisat medvetenheten och viljan att träna mer.

Enkelt, lätt och motiverande friskvårdstävling

Visa jämför oss med traditionella stegtävlingar. Vi säger dock att vi arbetar med aktivitetstävlingar och friskvårdstävlingar - att få personal att röra på sig mer, oberoende om antal steg de går, eller spinningpass de tar, eller antal kilometer längdskidor de åket. Vi vet också att en bra användarupplevelse är viktig för att få alla att tycka om att använda tjänsten. Därför uppdaterar vi hela tiden vår tjänst och även vilka andra produkter vi stödjer. Visste du till exempel att det går att överföra träning och steg från FitBit träningsarmband? 

Det är lätt och enkelt att komma igång

Vår tjänst är uppbyggd så att alla som tränar får egna poäng, som samlas under en vecka. I slutet på varje vecka kan man sedan se hur det har gått för en själv. Man är samtidigt också i lag inom en företag, och tävlar ihop med sina lagkamrater. Med all träning man gör samlar man även pokaler, och alla ens poäng omvandlas till en väg igenom Sverige, från stad till stad. Alla dessa delmoment är till för att göra det så roligt som möjligt att träna, och skapa små belöningar efter varje träningspass eller varje dag man går till jobbet.


Vi gör det enkelt för alla på arbetsplatsen att komma igång, och alla får tydliga instruktioner med hur man gör. Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

Vill du veta mer? Kontakta oss!