Fitbit träningsarmband för företag

Ett av de enklaste sätten att få fler att röra på sig

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Det är smidigt och enkelt att komma igång. Alla tävlar i de nationella tävlingarna, och varje företag kan skapa egna tävlingar, lätt och enkelt. Läs mer om hur det fungerar.

SMIDIGT

Med FitBit träningsarmband är det enkelt och kul. Vår anpassade app gör det möjligt att tävla både individuellt och i lag inom samma arbetsplats. Både med aktivitets- och stegräknartävlingar finns det många möjligheter!

DIGITALA TRÄNINGSPASS


Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING

Med app och träningsarmband är vi en modern aktivitetstävling för företag. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta oss!

Mycket kul med app och träningsarmband. Det är kul att hela tiden kunna se hur mycket man rör sig, och jämföra med kollegorna. Stämningen på kontoret har ökat sen vi började!”

- Simon Eriksson

Träningsarmband och app
Med dagens teknik är det enklare än någonsin att ha koll på hur mycket man rör på sig. Vi arbetar med FitBit, som är det populäraste träningsarmbandet, och gör det ännu enklare. Och för de som vill att alla ska kunna delta utan för hög kostnad har vi kvalitetssäkra och smidigare stegräknare, som enkelt fästs vid byxlinjen. På dessa sätt gör vi
stegtävlingar för bolag och företag roligare och mer engagerande än tidigare. Något vi är mycket nöjda med - vi är stolta över att ha några av Sveriges modernaste friskvårdstävlingar för företag!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Utöver träningsarmband - vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vi kan erbjuda mer än bara träningsarmband för företag som vill ta sina friskvårdssatsning till nästa nivå. Genom vårt Hälsoindex erbjuder vi möjligheten att göra ett
hälsobokslut,  men framförallt möjligheten för cheferna att få en överblick över personalens hälso, på månads eller kvartalsbasis. Detta gör det möjligt att arbeta mycket mer långsiktigt, och få reda på effekten av motionstävlingar eller stegtävlingar, men även av friskvårdsbidraget och dess effekter. Fråga oss om du vill veta mer!