Företagstävling som ger hälsoresultat

Med MotioMera blir det roligare och enkelt att aktivare sig

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Vi gör det enkelt att vara med och att aktivt registrera sin motion och träning.

SMIDIGT ADMINVERKTYG

Tävlingsledare får enkelt koll på vilka som tränar och hur det går för alla.

DIGITALA TRÄNINGSPASS
 

Skapa mervärde i tävling genom att erbjuda digitala gruppträningspass till dina anställda! 

TEAMWORK OCH TRÄNING

Vi gör det enkelt att dela in företaget i olika lag och att skapa aktivitetstävlingar. Allt för en roligare och friskare arbetsplats.

Utöver företagstävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut

Vill ni göra ännu mer insatser än endast tävlingar inom arbetsplatsen, så har vi vårt Hälsoindex. Genom Hälsoindexet kan ni göra ett
hälsobokslut, vilket ger en komplett översikt över era satsningar på personalhälsa. Det gör det möjligt att utvärdera satsningar som görs på månads eller kvartalsbasis, och skapar helt nya möjligheter att arbeta långsiktigt. Fråga oss om du vill veta mer!

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

En kul och motiverande aktivitet för hela bolaget
Vi vet att det måste vara kul att vara med för att det ska vara givande. Därför har vi utvecklat får app för företagstävlingar till att vara så enkel, rolig och tilltalande som möjligt. Att tävla med sin vardagsmotion och aktiviteter gör att alla kan vara med. Vårt unika poängsystem gör att de som är mindre aktiva ändå kan vara med och tävla, samtidigt som de som är väldigt aktiva inte känner att de presenterar på topp. Allt detta i en snygg design, som gör det roligt att använda appen, vare sig man använder den varje dag eller bara en gång i veckan.

En lätt och enkel företagstävling
Vi vet att bolag tjänar på att ha frisk och hälsosam personal. Vi gör att företag får ut mer av friskvårdsbidraget. Alla på bolaget som är med i friskvårdstävlingen i lag inom företaget. Hur laguppdelningen ser ut kan tävlingsledaren på bolaget ändra när som helst. Lag tävlar sedan ofta i veckotävlingar mellan varandra, eller månadstävlingar vid större saker. Utöver att tävla i generella poäng går det även att tävla i inom visa grenar - så som en stegtävling om vem som går flest steg under en månad, eller cyklar längst under en vecka. Alla tävlingar är anpassningsbara och kan bestämmas av er på företaget. Allt för att ni ska få det maximala effekten, både ur hälso- så väl som ut teambuilding aspekten.

Läs mer om hur det funkar under - Så funkar det.

Vill du veta mer? Kontakta oss!