Hälsoaktiviteter som gör skillnad

Inspiration och föreläsningar 

Mer än bara ord
Vi arbetar med hälsoexperter runt om i landet för att ge både inspirerande men framförallt matnyttiga föreläsningar inom hälsa. Det är viktigt att alla på er arbetsplats får konkreta tips och råd för hur de kan, med små skillnader, leva bättre liv. Vi vet att utmaningen ofta är att få med de som inte tränar så mycket - och det är dem vi riktar vår största energi på. 

Råd och konkreta tips
Just för att vi vill få så många som möjligt att röra på sig mer, och göra hälsosammare val, så har vi ofta inte elittränare eller professionella idrottspersonligheter som är ute och pratar. Istället säkerställer vi att alla hälsoexperter vi jobbar med har en djup utbildning inom hälsa och träning, och att de kan inspirera och skapa engagemang i en hel grupp människor. Det tror vi gör skillnad. Men det är bara en av alla de saker vi gör - genom att kunna kombinera det med våra digitala verktyg, och även hela träningspass eller pausgympa, går det att få till lösningar för båda stora och små arbetsplatser, utan att det behöver kosta onödigt mycket pengar.

Vill du veta mer?
Läs mer om våra tjänster eller bara hör av dig!

Pausgympa

Det finns många sätt att motivera och hålla igång en arbetsplats. Något som ökat i populäritet senaste tiden är att hålla på med pausgympa - att använder kortare pauser eller luncher för att göra övningar.Pausgympa är ett enkelt koncept, som alla kan vara med på. Det görs i grupp och all utrustning som krävs tar tränaren med sig - eller kan köpas in extra. Det enda som krävs är ett rum där gruppen kan vara, så som ett enkelt mötesrum.

Pausgympa är även utformad så att man inte behöver ha med sig ombyte eller duscha - det är korta men genomtänkta övningar. Det är en av anlednignarna att pausgympa blivit så populär, att det är väldigt enkelt att vara med, och alla kan vara en del i det. Vi rekommenderar pausgympa för arbetsplatser som vill engagera alla, oberoende förutsättningar, och ha det som ett givande komplement till till exempel vanlig friskvårdsbidrag eller andra aktivetetstävlingar.