Smart app för skolor

Vi har tagit fram en enkel och smidig digital tjänst, en app, för att motivera till bättre hälsa. Både fysisk hälsa, men även mental och psychosocial hälsa. För vi tror det är viktigt med helheten.

Inte bara det, vi har gjort det roligt att använda! Genom appen belönas och motiveras det att vara aktiv, vilket gör att elever rör på sig mer. 

“MotioMera sporrar oss på ett roligt sätt. Kul att det är ett tävlingsmoment, bra att det kan vara både individuellt, i lag eller alla.”

– Gunilla Andersson, Stöcksjö skola, Umeå

ENKLA VERKTYG MEN STORA EFFEKTER

  • Veckoutmaningar - All fysiskt aktivitet ger poäng och pokaler. Vi gör det roligt att röra på sig, och belönar fysisk aktivtet.
  • Tar pulsen - Genom korta frågor som ställs varje vecka, gör vi osynliga problem synliga. Stress nivåer, mobbing och annat. Allt på ett skyddat sätt som inte kränker enskilda individer.
  • Lätt - Det är enkelt att komma igång med tjänsten, och kräver väldigt lite administration!
  • Populära quizfrågorna - En enkel men rolig och motiverande funktion som gör att man får poäng inte bara för träning, utan även för kunskap.
  • Översikt och rapporter - Tillgång till administrationsverktyget som ger er möjlighet att själva se hur olika klasser eller grupper mår. Vi ger även rapporter på månads- och kvartalsbasis. 

  Från 5 995:- exkl. moms / skola

  Rörlig kostnad efter antal deltagare och omfattning

  Skapa en bättre hälsa på er skola!

  Vill du veta mer? Kontakta oss eller fyll i intresseanmälan nedan.