Aktivitetstävling på jobbet - för en stärkt personalhälsa!

 
Motiomera vill göra det enkelt för organisationer att skapa hälsosammare arbetsplatser. Genom vår aktivitetstävling blir arbetsplatsen roligare, och det blir enklare att arbeta med personalhälsa och friskvård. Att arbeta med personalhälsa är en viktig byggsten i alla organisationer. Mår inte personalen bra presterar de sämre, vilket i sin tur påverkar resultatet. Att invistera i personalens hälsa är en viktig faktor i det långsiktiga skapandet av hållbara organisationer.
 

ENKELT ATT RAPPORTERA AKTIVITETER

Aktivitetstävlingen är uppbyggd genom egen registrering av aktivtiet,men även genom automatisk registrering med mobilens stegräknare
Stegräknartävling

TEAMWORK OCH TRÄNING

Aktivitetstävlingen är individuell och i lag, vilket utöver träning och hälsa även stärker teamkänslan! Alla ska tycka det är kul - inte bara de mest tävlingsinriktade! 
Aktivitetstävling på jobbet

SMIDIG ADMINISTRATION

Som administratör har du enkel överblick över friskvårdstävlingen på jobbet och kan modifiera lag.

Aktivera och motivera dina anställda med Motiomera och bli bäst på friskvård och personalhälsa!

Motiomera från 129 kr/anställd 

Kontakta oss
Skicka en förfrågan eller kontakta oss direkt på telefon: 042-424 04 30
 

Vi är stolta över att organisationer som använder träningsappen får betydligt fler av sina anställda att träna och röra på sig.
 

Vi har utvecklat tjänsten och vår friskvårdstävling för att vara lätt och smidig att använda - för alla. 

Medarbetare registrerar sin motion och träning genom appen eller för de som inte äger en smartphone registreras aktivitet genom vår webbportal
här.

För att skapa ett motiverande verktyg så tävlar alla medarbetare i olika lag i den globala tävlingen, och varje organisation kan skapa egna interna tävlingar.

Vi har även något som kallas för 
Sverigejakten som innebär att träning och olika aktiviteter ger poäng, som sedan påverkar din egen färd igenom Sverige. Ett roligt sätt att motivera sina anställda under motions- eller stegtävlingar.

Vi har utöver detta en rad olika hälsoinsatser som går att kombinera med aktivitetstävlingen utifrån era behov

Pausgympa
Ett populärt alternativ är att hålla lätta träningspass på arbetsplatsen. Ni kan själva välja hur ofta ni vill ha passen och våra träningsexperter utformar program efter era behov. Möjlighet till paketerbjudande och mängdrabatt. 

Hälsoföreläsning
Kom igång på bästa sätt med er aktivitetstävling och friskvårdsarbete med en inspirerande hälsoföreläsning som våra träningsexperter håller i.  Möjlighet till paketerbjudande om ni beställer det ihop med andra aktivieter.

Träningsarmband
Ett populärt sätt att motivera hela arbetsplatsen är att använda sig av träningsarmband.  Vi arbetar med FitBit, ett av de bäst ansedda märkena när det kommer till moderna, och snygga, träningsarmband! 

Från 900kr/st 

Health Analytics 

MotioMera använder Wellbefy appen som vi har skapat dels för stegräknartävlingar, men det finns även andra nyttiga tjänster för företag. Vi har genom metoder så som KASAM- och krav-kontroll-stödmodellen utvecklat en tjänst där HR/ledare kontinuerligt och enkelt kan utvärdera personalhälsan. Nyfiken på hur detta verktyg kan kombineras med en friskvårdstävling? Besök Wellbefys hemsida! 

Så här fungerar vår App


Motiomeras träningsapp för företag är utformad så att alla enkelt kan komma igång.
1. Registrering - alla börjar enkelt med att registrera sig genom att ange företagsnamnet. 
2. Aktivitetstävlingen kan starta! Registreringen av aktivitet sker delvis automatiskt med stegräknaren men det går också att samla poäng genom att registrera specifika pass.
4. Längden på passet avgör poängen.
5. I rankingen kan du jämföra dina aktiviteter och poäng  med andra inom företaget. Du kan enkelt följa hela aktivitetstävlingen i appen och hur det går får alla lag. 

För dig som inte har en smartphone
Har du ingen smartphone och kan därför inte ladda ner träningsappen så går det att registrera sig på webben.