Bli hälsoexpert

Är du en av våra blivande hälsoexperter? Vi på Motiomera är på jakt efter drivna hälsoexperter runt om i Sverige. I vårt team vill vi ha dig som driver ditt egna företag inom träning och hälsa, du ska brinna för att få människor att må bra och vilja träna mer.

Det är hälsoexperterna som är ute hos företag och inspirerar och ger dem tips för att komma igång med träning. Det kan även innebära att hålla i träningspass för arbetsplatser, eller pausgympa. 

Bli en del av vårt nätverk av experter!

Mats Bengtsson
stabilstyrka.se

Josefine Öhlén

 

Emelie Hallberg
rechargify.se

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS

I våra tjänster som vi erbjuder till företag ingår även att ge hälsoföreläsningar och träningsaktiviteter. Vi vill ha de bästa partners för att kunna göra detta med så hög kvalitét som möjigt. Därför har vi skapat vårt nationella nätverk av hälsoexperter. 

Det nationella nätverket som du ingår i som hälsoexpert är även en plats för inspiration och utbyte av erfarenheter. För att bli en av våra hälsoexperter behöver du anmäla intresse, varpå vi kommer ta kontakt med dig och prata om din erfarenhet, kompetens och kunskap. 

Alla hälsoexperter som antas får ett certifikat och intyg på att de är en del i nätverket. Godkända hälsoexperter kan få uppdrag via oss, både mot företag samt mot privatpersoner.