Driftstörning - åtgärdad

Vi hade på kvällen den 4:e paril ett problem med vår server och dess hosting. Problemet gjorde att databasen blev korrupt, och av säkerhetsskäl stängdes kontakten till servern av. Detta gjorde att appen inte var tillgänglig från och med då, till och med idag 5.e april på förmiddagen.

Bra nyheterna
Nu är allt igång igen - det går att rapportera aktiviter och träning som vanligt!

Dåliga nyheterna
All data från igår blev korrupt och kunde inte sparas. Det betyder om du tränade igår, behöver du rapportera in det igen! Appen kommer automatiskt läsa av stegräknaren från igår igen, så om du använder mobilens inbyggda stegräknare så kommer den läsa in det av sig själv igen. (Detta kan dock ta lite tid, upp till en timme, så kanske inte syns första gången man öppnar appen)
Men om du registrerade någon träning manuellt igår, så är den inte sparad. 

Vi ber om ursäkt för problemet. Vi håller just nu på att undersöka vad som exakt gick fel, och att se till att det inte kan hända igen!

Kommentera gärna: