Nu lanserar vi appen!

 

Efter en längre tids utveckling är vi nu äntligen redo att ta MotioMera till nästa steg – att fokusera på att bli så smidig och enkel att använda som möjlig!

Passar de flesta mobiler

De flesta smartphones har redan idag inbyggda stegmätare och GPS, och kan enkelt användas för att registrera träning. Vi har ambitionen att göra det roligare att röra på sig – för alla – och har därför valt att fokusera på att inte bara ge belöningar för att träna, utan även för den vardagsmotion som alla gör. Genom att uppmärksamma att man går på kontoret eller lunchrasterna, att vissa kanske cyklar till jobbet ibland eller att vissa tar promenader på helgerna, vill vi få även personer som tycker att de inte tränar att inse att de faktiskt redan gör det – om än lite.

Genom att belöna bra beteende vet vi att fler blir uppmärksamma på det, och det skapar en hälsosammare miljö. Både personen, arbetsplatsen och hela samhället tjänar på det. Det kallar vi för en win-win-win situation, som vi vill att fler ska ta!

Använd appen som privatperson

Om du vill använda appen som privatperson, finns den kostnadsfritt att ladda ner här

Kommentera gärna: